GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Yeşilkent Şehit Ömer Polat Ortaokulu

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN ve Şube Müdürümüz Fatih TÜRKHAN okulumuzu ziyaret edip Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde  8.sınıf ve 12. sınıflara yönelik yapılan deneme sınavlarına katılan öğrencilerimize başarılar dilediler.

Mrt

TENİS TURNUVASI KÜÇÜK KIZLAR KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİLİĞİNİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN HATİCE ÖMÜR TURUNÇ VE SERRA TAYMAN KAZANMIŞTIR.

Ock

Okulumuz da MEB yönetmeliği gereği dönem sonu faaliyetler kapsamında bir çok etkinlik yapıldı ve sınıflar arası bilgi yarışması ile öğrencilerimiz motive edildi.

Ock

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal ÖZCAN'ın okulumuz öğrencilerinin davetine icabet edip okulumuzu ziyaretleri hepimizi onurlandırmış olup kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal ÖZACN'ın okulumuz öğrencilerinin davetine icabet edip okulumuzu ziyaretleri hepimizi onurlandırmış olup kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz da tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu büyük bir coşku ile kutlandı.

Ara

İl genelinde yapılan kort tenis turnuvasında 1. ve 2. olan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca emek eden öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katkıları ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Kutlaması yapılmıştır.

Ara

Okulumuz da tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı Kutlamaları büyük bir coşku ile kutlandı.

Ara

Okulumuz da tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile 10 Kasım Anma Töreni gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz da İlköğretim haftası etkinlikleri tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile büyük coşku ile kutlandı.